tirsdag 29. september 2009

Vi er her for deg

Som du ser har Familiehytta tatt steget og blitt mer interaktive. Vi har nå opprettet denne bloggen slik at vi kan ha løpende kontakt med deg som kunde og hyttebygger. Målet er å kunne svare på spørsmål du har og komme med tips til deg underveis. Vi håper dette kan bidra på en positiv måte for deg i en ellers hektisk periode.

4 kommentarer:

 1. Grattis med egen blogg!
  Det har jo nesten eksplodert med hytteblogger og de fleste bygger faktisk hytte levert av dere :) Kjempelurt av dere å kunne svare på spørsmål og gi rådt til hyttebyggere på denne måten.
  Lykke til med bloggingen!
  - Vibeke

  SvarSlett
 2. Hei på dere!

  Veldig bra tiltak! Her håper jeg mange legger inn kommentarer og at det blir mange gode råd og tips. Kanskje en ide at dere legger opp liste over alle blogger dere følger så blir dette litt sånn eget forum for oss Familiehyttebyggere :)

  mvh

  Toril

  SvarSlett
 3. Heisann!

  Når dere først har laget en blogg har jeg noen forslag til dere om hva som hadde vært gøy å lese på denne bloggen deres. Hvordan går det med dere - som leverandør, markedet, salg, tall o.l.? Dere sitter jo på masse informajon om hva kunder etterspør akkuratt nå, hvordan utviklingen har vært siste tiden og hvordan dere tror det blir fremover? Vi kan også gjerne få vite litt om planene deres fremover - nye produkter, løsninger, nye markeder o.l.
  Så lurer jeg jo litt på hvordan dere opplever det at det det har poppet opp med hytteblogger? Enten bygger nesten alle for tiden hytte fra Familiehytta, eller så er det bare det at de fleste som blogger bygger hytte fra Familiehytta :)

  Så har jeg et spørsmål som går konkret på mitt hytteprosksjekt:
  Når nærmer det seg at alt er ferdig (ja, ja vi mangler litt lister og finpuss, men det kommer...)Dere sto jo for byggesøknaden mot kommunen og det der. Hva er prosessen nå, er det jeg som gjør resten selv nå eller skal dere fikse noe? Fint om dere sier litt om prosessen og det kan kanskje vær nyttig for andre også..

  Ha en strålende dag!

  - Vibeke

  SvarSlett
 4. Hei!
  Har lenket til dere fra min hytteblogg www.byggehytte.com
  titt gjerne innom :)

  SvarSlett